părți din tine

Retreat de psihoterapie de grup care se îngrijește de explorarea părților din tine și a istoriei emoționale ce stă în spatele fiecaruia din noi. Știute sau neștiute de noi, ele ne pot influența atât în bine cât și în moduri nedorite.

de ce să participi?

Acest format include un proces de vindecare în care îți descoperi părțile rănite interioare. Ele au încercat să comunice cu tine prin toate reacțiile impulsive pe care le folosești. Ți-au transmis mesaje codificate, au tras semnale de alarmă, și au sunat sirenele, dar probabil le-ai ignorat, neștiind ce înseamnă să faci în privința lor. Modurile disfuncționale în care interacționezi cu lumea reprezintă suferința și rănile care ies la suprafață.încercand să comunice cu tine și cu cei din jur.
Fă o pauză, acum, ca să cobori adanc în tine. Gandește-te la rănile, traumele, durerile și lucrurile apăsătoare pe care le porți. Onservă dacă poți sta liniștit(ă) îndeajuns de mult timp ca săa auzi emoția sau rana ce se străduie să îți capteze atenția.
Dă glas părții tale rănite și când o să faci asta, ea se va înveseli, pentru că suferința îi va fi în sfârșit ascultată.
Suferințele de orice tip rămân în noi până când sunt aduse în discuție. Ele sunt vestitorii rănii interioare și vor continua să ne transmită mesaje sub forma depresiei, anxietății, durerilor sufletești si a problemelor fizice până ne ocupăm de ele. Este important să le identificăm ca să putem face alegeri conștiente și întemeiate legate de ceea ce trebuie să facem cu aceste mesaje ale suferinței.
Știi cum arată acest tablou? Dar să il trăiești, ai putea să îți imaginezi?
Să lași la o parte ” zgomotul exterior” și să alegi să te uiți în interiorul tău, la corpul tău fizic, la ființa care ești, omul viu ce are în dotare corpul fizic, emoțiile și realitatea pe care singur și-o creează, pornind de la gândurile, emoțiile, convingerile sale și tot trecutul care îl face să se manifeste în prezent.
Te invit, dragă om,să te deconectezi de la cotidian și să te conectezi cu tine, cu ceea ce simți și cine ești!

unde?

Locația: Albastru si Origini, Strada Principala nr 122, Berislavesti, Romania

când și ce facem?

În perioada 31.08-03.09.2023 !

Așa încât, te invit alături de mine, să petreci 4 zile/ 3 nopți, pentru sufletul și corpul tău. Oferă-ţi ţie, această retragere. O retragere plină de relaxare într-un cadru simplu, primitor,înconjurat de autenticitatea vieții simple, aleasă special pentru a întregi atmosfera plină de pace, armonie, bucurie şi iubire cu tine însăți.
Din această stare, vom face exerciții şi activităţi de (auto)descoperire şi conectare, conectare cu părți pierdute,rănite din tine, cu corpul tău, cu grupul și cu natura, vom râde, vom celebra viața şi ne vom bucura unii cu alţii, iar la final vei pleca un om ce are alături un sine autentic mai proaspăt descoperit în toată măreţia lui.
Am plănuit acest program atât din punctul de vedere al omului, cât şi din punctul de vedere al specialistului. Astfel că, întreaga mea experienţă o voi presăra cu exerciţii, tehnici de ghidare şi cunoaşterea pe care am dobândit-o din specializările în psihoterapie ce te pot duce pe tine la locul interior de care ai nevoie..

Te va însoți in această descoperire :
Antoaneta Bunea.
Sunt om, mamă, psihoterapeut cu multiple specializări.Sunt custodele a sute de povești de viață, am „reparat„ emoțional și format atitudini comportamentale cam tot atatea suflete. Experiența mea de viață și profesională mă califică să am grijă și de alți oameni noi.

investiţia ta include:

– 3 nopţi cazare ( de Joi ora 13.00- Duminica ora 14.00)
– participarea la toate sesiunile de grup
– materialele de lucru
– cost total persoană: 2700 lei / persoană în camera dublă. Pentru camera single se achită un supliment de 500 lei/persoană.(locuri limitate pentru camera single).
– Loc asigurat în grupul de suport ce va începe imediat după, în format fizic la București, întalniri lunare cu durata a 3 ore fiecare.

cum are loc înscrierea?

Pentru acest eveniment sunt disponibile doar 16 locuri.
Unul poate fi al tău, anunțandu-ți intenția la : antoaneta@psihoterapeut.com.ro sau la tel. 0722.600.167.
Locul este ferm în urma achitării avansului de 700 lei. Înscrierea se consideră finalizată după achitarea acestuia.
Dacă vrei să achiți integral costul până la data de 31 iulie, beneficiezi de o reducere, astfel vei plăti doar 2500 lei.
În cazul in care avansul e plătit și intervine situația neparticipării la eveniment, suma va fi folosită în participarea la alt grup sau sesiuni individuale de terapie .
Pentru alte detalii si informații, vă sunt la dispoziție.

Dacă nu investești tu în tine, cine crezi că o va face?