Termeni și Condiții

https://www.psihoterapeut.com.ro/ este proprietatea societății comerciale BUNEA ANTOANETA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE ,CIF 42638226, Cal. Plevnei, nr. 44, sector 1, Bucuresti, tel 0722.600.167, e-mail antoaneta@psihoterapeut.com.ro, denumită în continuare Antoaneta Bunea.

Utilizarea site-ului https://www.psihoterapeut.com.ro/ implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare. Acești termeni și condiții reprezintă un contract legal între utilizator și Antoaneta Bunea, de aceea se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare. Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul https://www.psihoterapeut.com.ro/ implică în mod automat acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de numele tău, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Comunicări electronice Utilizarea site-ului https://www.psihoterapeut.com.ro/ (vizitare, cumpărare de produse sau trimitere de e-mailuri) implică acceptarea comunicării în mod electronic. Utilizatorul consimte să primească comunicări pe cale electronică, fie prin e-mail, fie prin afișare pe site-ul https://www.psihoterapeut.com.ro/. Utilizatorul este de acord cu faptul că toate comunicările electronice satisfac aceleași cerințe legale ca și comunicările în scris.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE https://www.psihoterapeut.com.ro/ duce o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților. https://www.psihoterapeut.com.ro/ se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți și să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor/corespondență). https://www.psihoterapeut.com.ro/ nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice) și nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Copyright Întreg conținutul site-ului https://www.psihoterapeut.com.ro/ (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea Antoaneta Bunea și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblemă, antetul și imaginile de pe https://www.psihoterapeut.com.ro/ nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparțin https://www.psihoterapeut.com.ro/ sau Antoaneta Bunea, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze https://www.psihoterapeut.com. .ro/ sau Antoaneta Bunea. Orice utilizare sau modificare a conținutului site-ului în orice scop fără acordul scris al Larisei Anghel este strict interzisă.

Excluderea răspunderii Antoaneta Bunea depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura că informațiile prezentate pe site-ul https://www.psihoterapeut.com.ro/ sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta exactitatea, integritatea sau actualitatea informațiilor furnizate. Utilizatorul înțelege și acceptă că accesarea și utilizarea site-ului se face pe propriul risc. Antoaneta Bunea nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele daune sau pierderi cauzate direct sau indirect de utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului.

Legături către site-uri terțe Site-ul https://www.psihoterapeut.com.ro/ poate conține legături către alte site-uri care nu sunt controlate de Antoaneta Bunea. Aceste legături sunt furnizate doar în scop informativ și nu implică susținerea sau asocierea cu aceste site-uri. Antoaneta Bunea nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe. Utilizatorul accesează și utilizează aceste site-uri terțe pe propriul său risc.

Modificări ale termenilor și condițiilor Antoaneta Bunea își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://www.psihoterapeut.com.ro/. Utilizatorul este responsabil să verifice periodic aceste termeni și condiții pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Utilizarea continuă a site-ului după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea tacită a acestora.

Litigii Termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://www.psihoterapeut.com.ro/ sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legislația română. Orice litigiu care poate apărea în legătură cu acești termeni și condiții va fi de competența instanțelor române.

Aceștia sunt termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://www.psihoterapeut.com.ro/. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă recomand să contactați direct Antoaneta Bunea prin informațiile de contact furnizate mai sus.