Despre mine

Înainte de toate sunt OM și mamă. Cred în pașii mici, insist pe prezent, privesc rareori în urmă iar viitorul cred că va fi ceea ce creez în prezent.

    Și sunt ceea ce se poate numi:

  • * “custode” de povești de viață
  • * “arhitect” de atitudine comportamentală
  • * “detector” de prejudecăți cognitive
  • * “reparator” de suflete
  • * suma sufletelor pe care le-am ajutat să zambească

Sau altfel spus: psiholog clinician acreditat, formator, PSIHOTERAPEUT acreditat din anul 2010 cu multiple formări: terapie cognitiv comportamentală, psihoterapie sistemică cuplu-familie-copil, psihosexologie, terapia adicțiilor, terapie centrată pe scheme cognitive, terapie centrată pe compasiune, terapie relațională Imago. Sunt membră a Asociației de Hipnoterapie și Psihologie Cognitiv Comportamentală AHPCC, a Asociației psihologilor din România APR, în Academia de Terapie Imago, membră în Colegiul Psihologilor.

De asemenea dețin și specializare în terapia ABA, evaluare și psihodiagnostic clinic, psihodramă și acreditare în psihologia muncii, transporturilor și serviciilor.

Nu sunt cu nimic mai specială decât tine. Nu posed nici rețete, nici neuroni sau puteri magice pe care restul lumii nu le are.

Cred din suflet în puterea oamenilor de a se autodepăși, atât din experiență proprie cât și din experiență profesională, iar prin această vocație de psihoterapeut mi-am propus să ofer oamenilor ocazia, metodele și perspectiva pentru a descoperi ce împlinire aduce înțelegerea de sine și depășirea într-un mod sănătos a situațiilor personale de viață.

Ce intenționez…

Prin dialog te ajut să realizezi un mod de a trăi mai bun și de a schimba ceea ce singur/ă nu poți. E ca și cum ai pătrunde într-o grădină exotică fără puncte sigure de reper, de criterii solide de apreciere, de sens și scop și riști să te rătăcești. Astfel ajungi să fii incapabil/ă să afli un răspuns la problema ta.

Înveți un proces de rezolvare a problemelor pentru ca, atunci când viața te va pune într-o situație similară, să știi cum să o gestionezi.

Eu nu sunt specialistă în viața ta, tu ești singurul expert! Eu nu fac decât să găsesc prin experiență și cunoștințele acumulate, abordarea cea mai potrivită pentru situația ta. Și îți mai spun ceva… Nu amâna! Nu timpul le rezolvă pe toate… el doar le amplifică… Gândește-te că ai putea fi liber/a și ai reuși să fii tu însuți fără eforturi majore… doar vorbind… fiind conștient că doar prin conștiinciozitate, seriozitate și implicare poți deschide drumul vieții tale.

În multe privințe, psihologia este asemenea arheologiei. Tot săpând în profunzime ca să descoperi fiecare strat și curățând cu grijă artefactele pe care le găsești, dezgropi până la urmă o întreagă lume ascunsă.

Consider că noi toți avem potențialul de a simți bucuria și împlinirea în viață. Dacă ajungi la concluzia că ești blocat în tipare de viață, convingeri restrictive sau că poți obține mai mult de la tine, atunci este posibil că acest proces terapeutic să fie ceea ce ai nevoie.

În calitate de psihoterapeut, combin cele mai noi strategii în domeniu cu un stil cald și empatic, astfel încât să te ajut să-ți descoperi punctele forte și să-ți atingi potențialul maxim. Dacă ești curios să lucrăm împreună sau dorești să primești îndrumare pentru a-ți descoperi resursele, ÎNDRĂZNEȘTE.