Afișez 1 - 12 din 59 de rezultate

“Secretul pentru a ajunge departe este să începi.“

Aceasta rubrică a fost gandită pentru a veni în întampinarea nevoilor tale și a te ajuta să ai instrumentele necesare catre o viață cat mai conștientă. Exercițiile de mai jos sunt adiacente unui proces terapeutic dar se pot efectua si de sine stătătoare. Le poți practica atata timp cat vrei, oriunde vrei. Ai nevoie doar de dorință și determinare, un simț auditiv sensibil, o poziție confortabilă și să dai play.

Așadar, practicarea acestor exerciții implică tehnici de respirație, imagerie ghidată, practici pentru a-ți relaxa atât corpul, cât și mintea și pentru a ajuta la reducerea stresului, anxietății, depresiei, insomniei, tensiunii arteriale, pentru pace interioară, bunăstare fizică și emoțională.

Toate astea pentru o relație mai bună cu universul tău interior dar și cu oamenii din jur. Pentru că de calitatea relațiilor noastre depinde calitatea și durata vieții noastre. Să nu uităm corpul, care este fundația ființei noastre. Trăim intr-un trup si e ințelept să îl ingrijim. Ar fi o eroare să considerăm corpul mai puțin important decat mintea pentru că el prezintă un avantaj important pentru noi.

Bucură-te de călătorie!

0:00
0:00
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.