Intrebari frecvente

Cand esti disponibila pentru o programare?
De obicei, sunt disponibila pentru programari individuale in intervalul orar 17:00-21:00. Imi programez intalnirile in afara acestui interval doar ocazional. Nu programez consultatii in weekend decat in caz de urgenta.

Prescrii medicamente?
Nu prescriu medicamente; experienta mea este legata doar de abordari terapeutice care nu presupun utilizarea unor medicamente. Daca medicamentele pot reprezenta o parte utila a tratamentului, ii recomand clientului sa consulte un psihiatru si sa colaboreze cu acesta pe durata tratamentului.

Cum se face plata?
Plata sedintei la cabinet se face in numerar. In cazul anulari unei sedinte cu mai putin de 24 ore in prealabil, clientul plateste contravaloarea sedintei anulate.

Pentru sedintele online, plata se face anticipat. Detaliile in acest sens se stabilesc telefonic.

Care sunt tarifele?

Tariful variaza in functie de lungimea sedintei si de serviciile oferite.

Pentru cei mai multi clienti, o sedinta dureaza 50 minute. Totusi, imi adaptez terapia la cerintele si resursele fiecarui client. De exemplu, daca bugetul tau este limitat, putem elabora un plan care sa implice sedinte individuale mai scurte sau mai rare,  sedinte de grup si carti/CD-uri pe care le poti folosi in timpul tau liber.

Imi pot permite acest lucru? Merita investitia?
E greu sa pui o eticheta de pret pe fericire si pe linistea interioara. Daca iti este greu sa decizi daca vrei sa-ti investesti banii castigati cu greu in dezvoltarea personala, iata cateva aspecte pe care ai putea sa le iei in considerare. Poate ca tu cheltuiesti deja bani in mai multe moduri pentru a te simti bine. Gandeste-te la vacante, imbracaminte, tratamente spa, restaurante etc. Poate chiar cheltuiesti mai multi bani pe obiceiuri si adictii nesanatoase (alcool, tigari, droguri, cumparaturi, jocuri…). Acum intreaba-te cat de mult dureaza senzatia de bine dupa fiecare dintre aceste cheltuieli. Minute, zile, luni? Investitia in dezvoltare personala poate conduce la schimbari care iti imbunatatesc calitatea vietii si care pot dura toata viata.

hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher tn pas cher nike tn pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose saldi golden goose saldi louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher