Eu despre mine

Ce as putea spune in cateva cuvinte despre pregatirea mea profesionala?

Ma numesc Antoaneta Bunea. Sunt psiholog, psihoterapeut in terapie cognitiv comportamentala atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Am terminat masterul de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale

Ce intentionez…

Te ascult si te ajut sa realizezi un mod de a trai mai bun si de a schimba ceea ce singur nu poti. E ca si cum ai patrunde intr-o gradina exotica fara puncte sigure de reper si de criterii solide de apreciere si risti sa te ratacesti si sa fii incapabil sa afli raspuns la problema ta.

Caut impreuna cu tine solutii la problema ta.

Invatam impreuna un proces a rezolva problema pentru ca atunci cand viata te va pune intr-o situatie similara sa stii cum sa o gestionezi.

Eu nu sunt specialista in viata ta, tu esti singurul expert! Eu nu fac decat sa gasesc prin experienta si cunostiintele acumulate, abordarea cea mai potrivita pentru situatia ta.

Si iti mai spun ceva … Nu amana! Nu timpul le rezolva pe toate … el doar le amplifica … Gandeste-te ca ai putea fi liber si ai reusi sa fii tu insuti  fara eforturi majore … doar vorbind…

Descopera partea cea mai buna din tine

Consider ca noi toti avem potentialul de a simti bucuria si implinirea in viata. Daca ajungi la concluzia ca esti blocat in pattern-uri nesatisfacatoare sau ca poti obtine mai mult de la viata, atunci este posibil ca o consiliere profesionala sa fie ceea ce ai nevoie. In calitate de psihoterapeut, combin cele mai noi strategii in domeniu cu un stil cald si empatic, astfel incat sa te ajut sa-ti descoperi punctele forte si sa-ti atingi potentialul maxim.

Daca esti curios sa lucram impreuna sau doresti sa primesti ajutor pentru a-ti descoperi resursele, nu ezita sa ma contactezi.

hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher tn pas cher nike tn pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose saldi golden goose saldi louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher